Я відчуваю, що тіло кипить, Як тільки ти кидаєш погляд в мій бік. Так добре, що ми залишились в самоті, Живу секретами, ходи ближче сюди! [Приспів]: Сюди, ходи ближче сюди! Сюди, ходи ближче сюди!
А знаєш, я прийшла не сама сюди, Зі мною мої гості ті, що в голові! Тобі не буде сумно, ми ж тут не одні, Я познайомлю вас, ходи ближче сюди! [Приспів]: Сюди, ходи ближче сюди! Сюди, ми ж тут не одні, та, Сюди, ходи ближче сюди! Сюди!
Дотик поглядом, піддався чарам, Я навмисне буду ідеалом. Прийняла тебе, арештувала, всіх на моєму фоні клич товаром! Get it up, get it up, get it up, babe! Я навмисне припишу тобі статей, Те, що робимо вдвох - не для дітей. Бери моє тіло get it up, babe! Ти відчуваєш, що тіло кипить, Як тільки ти кидаєш погляд в мій бік. Так добре, що ми залишились в самоті, Живу секретами, ходи ближче сюди!
А знаєш, я прийшла не сама сюди, Зі мною мої гості ті, що в голові! Тобі не буде сумно, ми ж тут не одні, Живу секретами, ходи ближче сюди.. Я відчуваю, що тіло кипить, Як тільки ти кидаєш погляд в мій бік. Так добре, що ми залишились в самоті, Живу секретами..
Сюди, ходи ближче сюди! Сюди, ми тут не одні, Сюди, ходи ближче сюди! Сюди!